Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Rolf Connect

Rolf Connect er den perfekte kombination af fysisk og digitalt spil. Opret forbindelse til en base, og bliv overrasket over den magiske forbindelse mellem begge verdener. Tilslut en hub til din bærbare computer, iPad, Chromebook eller Touchscreen, og du er klar til at spille!

 • Rolf Connect - Hub

  Rolf Connect - Hub

  Varenr.: 130519
  Rolf Connect består af en hub, som kobles til en tablet, Chromebook eller PC via Bluetooth. Med spillene man kan købe til får du brikker, som places på hubben. Hubben registrerer, hvilke brikker som placeres og på den måde kommunikerer eleverne med spillet. En god måde at arbejde taktilt i et digitalt miljø for at lære programmering, matematik, farver og former samt sprog. Dette sæt består af 1 hub, 1 USB-kabel og instruktioner.
  1.475,00 kr.
 • Rolf Connect - Number sense & math

  Rolf Connect - Number sense & math

  Varenr.: 130520
  Opdag matematik på en ny og sjov måde gennem spil. Eleverne interagerer med det digitale spil ved hjælp af fysiske brikker. Indeholder 30 brikker og instruktioner. Bruges sammen med Rolf Connect Hub med varenr. 130519, som købes separat.
  925,00 kr.
 • Rolf Connect - Coding

  Rolf Connect - Coding

  Varenr.: 130521
  Lær enkel programmering på en helt ny måde. Eleverne interagerer med det digitale spil ved hjælp af fysiske brikker. Indeholder 15 brikker og instruktioner. Bruges sammen med Rolf Connect Hub med varenr. 130519, som købes separat.
  655,00 kr.
 • Rolf Connect - Colour and shape

  Rolf Connect - Colour and shape

  Varenr.: 130522
  Udforsk en verden fuld af farver og former i dette fantasifulde spil. Eleverne interagerer digitalt ved hjælp af fysiske brikker. Indeholder 18 brikker og instruktioner. Bruges sammen med Rolf Connect Hub med varenr. 130519, som købes separat.
  655,00 kr.
 • Rolf Connect - Storytelling

  Rolf Connect - Storytelling

  Varenr.: 130523
  Slip fantasien løs og opdag alle mulighederne med spillet. Lav en historie og del den med dine venner. Indeholder 20 brikker. Bruges sammen med Rolf Connect Hub med varenr. 130519, om købes separat.
  655,00 kr.
 • Rolf Originals - Coding in pixels

  Rolf Originals - Coding in pixels

  Varenr.: 130511
  Kodning i pixels lærer børn at tegne i form af pixler. Spillet er baseret på principperne for binær kodning, hvor koden tildeler et mønster af binære tal til hver figur. Hvert nummer i firkantenes opgavekort svarer til antallet af pixels, der skal placeres på spillebrættet for at se, hvilken pixelfigur der vises.
  925,00 kr.
 • Rolf Originals - Coding arrows

  Rolf Originals - Coding arrows

  Varenr.: 130515
  Introducerer programmering for børn uden data. For at programmere en robot skal børn lære at bruge pile og retninger til at navigere.
  430,00 kr.
 • Rolf Essentials - Coding in steps

  Rolf Essentials - Coding in steps

  Varenr.: 130516
  Vælg et dyr på spillebrættet, og derefter hvilken retning dyret skal gå ved hjælp af pilekortene. Lad derefter din modstander finde kodesekvensen for at prøve at finde det samme spor. Når børn først har lært betydningen af ​​pile og retning, er Coding in steps et naturligt skridt til at indføre programmering i en tidlig alder.
  289,00 kr.
 • Rolf Essentials - Coding with dots

  Rolf Essentials - Coding with dots

  Varenr.: 130517
  Coding with dots er en efterfølger til spillene Coding in arrows og Coding in steps. Her lærer du at lave en længere kodesekvens til en kortere ved hjælp af prikker. I stedet for at lægge antallet af pilekort ud, bruges prikker med det korrekte nummer til at vise, hvor mange trin i en bestemt retning sekvensen skal finde sted.
  349,00 kr.
 • Rolf Essentials - Pixel fun

  Rolf Essentials - Pixel fun

  Varenr.: 130518
  I Pixel fun lærer børn om tegning ved hjælp af pixels. Spillet er baseret på principperne for binær kodning, hvor koden tildeler et mønster af binære tal til hver figur. Hvert nummer i firkantenes opgavekort svarer til antallet af pixels, der skal placeres på spillebrættet for at se, hvilken pixelfigur der vises.
  449,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.