Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

SAM Labs

SAM Labs består af en opsætning med elektroniske blokke. Der findes alt fra LED-pærer og motorer til bevægelses- og lyssensorer, som eleverne kan bygge deres egne projekter, opfindelser og spil med. Blokkene kobles til en tablet eller computer via Bluetooth og kan derefter programmeres.

En af fordelene ved SAM Labs er, at der er en tydelig progression i programmeringen. Den nemmeste metode er, at man forbinder de forskellige dele med strøm. Næste skridt er, at blokkene programmeres med blokprogrammering i Blocky. Man kan også lave mere avanceret programmering i Javascript.

For hvem?

Da programmeringen kan ske både via strøm, blok- og tekstprogrammering, er SAM Labs velegnet fra mellemtrinnet og opefter. Det giver også forståelse for elektronik og opmuntrer til egne opfindelser.

 • SAM Labs Team Kit

  SAM Labs Team Kit

  Varenr.: 56862
  50 % er allerede fratrukket normalpris.
  2.717,00 kr.
 • SAM Labs Alpha Kit

  SAM Labs Alpha Kit

  Varenr.: 56861
  50 % er allerede fratrukket normalpris.
  815,00 kr.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.