Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

 

Kom nemt igang med Sphero og littleBits

Hos Sphero kan du finde lærervejledninger og aktiviteter til computationel tankegang og programmering eller aktiviteter, der understøtter det, dine elever lærer i matematik, naturvidenskab, sprog eller de kunstneriske fag.

Se lærervejledninger her

Se de mange sjove og kreative aktiviteter her

 

 

Sortiment: Sphero og littleBits

 • Et ekstra godt valg
  Sphero SPRK+

  Sphero SPRK+

  Varenr.: 110920
  Sphero inspirerer til nysgerrighed, kreativitet og opfindelser ved at kombinere leg og kodning. Solid lille robot med uendelige funktioner, der aktiveres via en tablet. Med Lighting Lab-appen kan du nemt blive klogere på programmering og kodning f.eks. at navigere gennem en labyrint, programmere en måling eller svømme i vandet. Indeholder Sphero SPRK+, ladestationer med USB-kabler, målebåndstape, 360°-vinkelmåler og klistermærker.
  799,00 kr.
 • Sphero SPRK+ 12-pak

  Sphero SPRK+ 12-pak

  Varenr.: 110919
  Sphero inspirerer til nysgerrighed, kreativitet og opfindelser ved at kombinere leg og kodning. Solid, lille robot med uendelige funktioner, der aktiveres via en tablet. Med Lighting Lab-appen kan du nemt blive klogere på programmering og kodning, fx at navigere gennem en labyrint, programmere en måling eller svømme i vandet. Indeholder 12 stk. Sphero SPRK+, ladestationer med USB-kabler, målebåndstape, 360°-vinkelmåler og klistermærker.
  9.039,00 kr.
 • littleBits Educator starter kit

  littleBits Educator starter kit

  Varenr.: 121912
  littleBits Code kit introducerer enkel programmering gennem spil og opfindelser. Elektroniske byggeblokke er programmeret med grafisk blokprogrammering. Man behøver ikke forkundskaber for at komme i gang: eleverne får enkle trinvise instruktioner i littleBits-appen. Mere end 100 tværfaglige øvelser og lektionstips medfølger, og endnu flere er tilgængelige på nettet. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og genavendelige. Indeholder: 5 elektroniske byggeblokke, USB-adapter og USB-kabel, opladeligt batteri, USB-dongle, beslag til servomotor, magnetiske beslag med velcro, velcrobånd, mekanisk arm og monteringsplade.
  1.016,00 kr.
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Varenr.: 56864
  littleBits STEAM Student Set kræver ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Ved at engagere eleverne i opfindelsesbaseret læring udvikler de evner som problemløsning, kreativ tankegang og samarbejde. Der medfølger en opfindelsesguide, og på internetteet kan du finde flere tips og idéer. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og kan genbruges. Indeholder: 19 stk. elektroniske byggeblokke, USB-adapter og USB-kabel, 9V-batteri og kabel, hjul, skruer, skruetrækker, fæste til servomotor, magnetisk fæste med velcro, velcrobånd, mekanisk arm og monteringsplader. Fra 7 år.
  2.295,00 kr.
 • littleBits Code Kit

  littleBits Code Kit

  Varenr.: 56865
  littleBits er letanvendelige elektroniske byggeklodser, der giver en unik mulighed for at skabe både store og små opfindelser. Med littleBits Code Kit introduceres børn og unge for enklere programmering gennem noget, de elsker – at spille og finde på spil og opfindelser af nye ting og kombinere elektronikkonstruktion med enkel grafisk blokprogrammering. Der kræves ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og genanvendelige. Fra 7 år.
  2.399,00 kr.
 • Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Varenr.: 113432
  Med Sphero Nubby cover kan du køre din Sphero i lidt hårdere terræn. Passer perfekt, når Sphero anvendes i grus, på beton eller i vand. Farve: blå.
  117,00 kr.
 • Sphero Nubby Cover til SPRK+ Gul

  Sphero Nubby Cover til SPRK+ Gul

  Varenr.: 113433
  Med Sphero Nubby cover kan du køre din Sphero i lidt hårdere terræn. Passer perfekt når Sphero anvendes i grus, på beton eller i vand. Farve: gul.
  117,00 kr.
 • Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Varenr.: 115129
  Med Sphero Nubby Cover kan du køre din Sphero i mere utilgængeligt terræn. Kan bruges med Sphero i grus, beton eller vand.
  117,00 kr.
 • Sphero Mini grøn

  Sphero Mini grøn

  Varenr.: 113434
  Sphero robotbold som kombinerer spænding med kodning. Kører med Sphero Mini-appen. I appens Face Drive-modus styres bolden ved hjælp af dine egne ansigtsudtryk: et smil får bolden til at rulle fremad, mens en trist mine får den til at rulle baglæns. Brug Sphero Mini som spilkontrol, eller programmér den med JavaScript og Sphero Edu-appen. Indbygget LED-lys giver en farverig effekt. Kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverede enheder med hhv. iOS 10 eller nyere og Android 5.0 eller nyere.
  359,00 kr.
 • Sphero Mini blå

  Sphero Mini blå

  Varenr.: 113440
  Sphero robotbold som kombinerer spænding med kodning. Kører med Sphero Mini-appen. I appens Face Drive-modus styres bolden ved hjælp af dine egne ansigtsudtryk: et smil får bolden til at rulle fremad, mens en trist mine får den til at rulle baglæns. Brug Sphero Mini som spilkontrol, eller programmér den med JavaScript og Sphero Edu-appen. Indbygget LED-lys giver en farverig effekt. Kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverede enheder med hhv. iOS 10 eller nyere og Android 5.0 eller nyere.
  359,00 kr.
 • Sphero Chariot

  Sphero Chariot

  Varenr.: 113437
  Sæt din robot i førersædet med Sphero Chariot! Byg legoklodser på, lad robotten tage ting med sig, eller lav den bedste spionrobot ved at lægge en telefon i specialholderen. Specifikationer: Vægt 210 g. Kompatibel med Sphero, Sphero 2.0, SPRK, SPRK + og Bolt.
  151,00 kr.
 • SpheroTurbo Cover

  SpheroTurbo Cover

  Varenr.: 113438
  Turboskal i silikone til robotten Sphero SPRK+ eller Bolt. Skallen beskytter mod ridser og giver bedre greb og kontrol ved mere krævende udfordinger. Hvid.
  117,00 kr.
 • Sphero BOLT

  Sphero BOLT

  Varenr.: 113444
  App-styret robot med LED-matrice og avancerede sensorer, som giver uendelige muligheder for kreativitet under programmeringen. Programmerbar 8x8 LED-matrice som åbner et uendeligt sæt kodnings- og spilfunktioner. Anvend sensorer til at spore hastighed, acceleration og retning, eller kør uden at styre robotten takket være kompasset. Den har også infrarød kommunikation, så den kan "snakke" med andre BOLT. Udstyret med Bluetooth og en ridsebestandig skal. Programmeres med Sphero Edu-appen fra næsten hvilken som helst mobil eller stationær enhed. Du kan opdage fantastiske community-skabte aktiviteter eller bare løbe og spille. Lav og tilpas spil, og lær, hvordan du kan kode via tegne-, blok- eller tekstprogrammering.
  1.049,00 kr.
 • Sphero BOLT 15-pak

  Sphero BOLT 15-pak

  Varenr.: 113445
  Sphero BOLT 15-pak indeholder alt, du skal bruge for at begynde at undervise i robotteknik og grundlæggende programmering. Programmerbar 8x8 LED-matrice som åbner et uendeligt sæt kodnings- og spilfunktioner. Anvend sensorer til at spore hastighed, acceleration og retning, eller kør uden at styre robotten takket være kompasset. Den har også infrarød kommunikation, så den kan "snakke" med andre BOLT. Udstyret med Bluetooth og en ridsebestandig skal. Programmeres med Sphero Edu-appen fra næsten hvilken som helst mobil eller stationær enhed. Du kan opdage fantastiske community-skabte aktiviteter, eller bare løbe og spille. Lav og tilpas spil, og lær, hvordan du kan kode via tegne-, blok- eller tekstprogrammering.
  13.800,00 kr.
 • Sphero BOLT PowerPack

  Sphero BOLT PowerPack

  Varenr.: 113446
  15 Sphero Bolt-robotter med bærbar taske til oplading og lagring. Med en taske som har et integreret kølesystem, oplades robotterne sikkert fra samme sted. Indhold: • Taske med opladefunktion og lagring • 15 Sphero Bolt-robotter • 15 gradeskiver • 15 gennemsigtige turboskaller • 15 taperuller • 124 klistermærker • Sphero Edu-app tilgængelig for download på iOS, Android, Kindle, Mac, Windows og Chrome • Sphero Play-app tilgængelig for download på iOS og Android • Swift Playgrounds-app tilgængelig for download på iOS. Fungerer med Sphero Arcade og Sphero Mall legepladser.
  21.000,00 kr.
 • Sphero RVR

  Sphero RVR

  Varenr.: 121907
  RVR er klar til at køre i alle terræner. Byg, kod og kør! Brug Sphero Edu-appen til at programmere med Draw & Drive, Scratch eller JavaScript. RVR har farve- og lyssensor, IR, magnetometer, akselerometer og gyroskop. Den tilpasningsbare byggeplade er kompatibel med blandt andet Raspberry Pi, Arduino og micro: bit. Stærkt, opladeligt batteri. Indhold: robot, aftagelig dækselplade med hurtigudløserknap, opladeligt batteri, USB-kabel 5V 2.1A USB-A.
  2.100,00 kr.
 • Sphero RVR 5-pak

  Sphero RVR 5-pak

  Varenr.: 121908
  RVR er klar til at køre i alle terræner. Byg, kod og kør! Brug Sphero Edu-appen til at programmere med Draw & Drive, Scratch eller JavaScript. RVR har farve- og lyssensor, IR, magnetometer, akselerometer og gyroskop. Den tilpasningsbare byggeplade er kompatibel med blandt andet Raspberry Pi, Arduino og micro: bit. Stærkt, opladeligt batteri. Indhold: 5 robotter, aftagelig dækselplade med hurtigudløserknap, opladeligt batteri, USB-kabel 5V 2.1A USB-A.
  9.650,00 kr.
 • Sphero Specdrums 1 ring

  Sphero Specdrums 1 ring

  Varenr.: 121909
  Musikring som gør hele verden til dit instrument ved at forvandle farve til lyd. Tilslut Specdrums MIX-appen, og rør ved hvad som helst - dit tøj, et billede eller det medfølgende spillebræt - for at skabe og mixe lyde, beats og loops, som derefter afspilles via mobil eller tablet. Indhold: Specdrumsring, Play Pad, USB-opladningskabel, taske og startguide.
  535,00 kr.

Kreative tips til littleBits

 • littleBits Keytar

  littleBits Keytar

  Tipsnummer 9360
  Sværhedsgrad: Svær
  Brugervenlige elektroniske byggeklodser
 • littleBits katapult

  littleBits katapult

  Tipsnummer 9361
  Sværhedsgrad: Svær
  Brugervenlige elektroniske byggeklodser
 • littleBits knappeknuser

  littleBits knappeknuser

  Tipsnummer 9362
  Sværhedsgrad: Svær
  Brugervenlige elektroniske byggeklodser
 • littleBits varm kartoffel

  littleBits varm kartoffel

  Tipsnummer 9363
  Sværhedsgrad: Svær
  Brugervenlige elektroniske byggeklodser
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.