Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

Kom nemt igang med Sphero og littleBits

Hos Sphero kan du finde lærervejledninger og aktiviteter til computationel tankegang og programmering eller aktiviteter, der understøtter det, dine elever lærer i matematik, naturvidenskab, sprog eller de kunstneriske fag.

Se lærervejledninger her

Se de mange sjove og kreative aktiviteter her

Du finder Sphero's software på deres egen hjemmeside her.

 

 

Sortiment: Sphero og littleBits

 • Sphero indi Classroom Pack

  Sphero indi Classroom Pack

  Varenr.: 135013
  Klassesæt der vækker interesse for programmering. Sættet introducerer og opmuntrer til beregningstænkning, STEAM og datalogiske principper. Skærmløs programmering med indbygget farvesensor. Yderligere udvikling med flere muligheder kan findes i den gratis Sphero Edu Jr-app.
  9.912,00 kr.
 • Sphero indi Student Kit

  Sphero indi Student Kit

  Varenr.: 135012
  Få din rabat - ring 70 20 60 80
  1.117,00 kr.
 • Sphero indi Learning Kit

  Sphero indi Learning Kit

  Varenr.: 135011
  En let tilgængelig læringsrobot til børn. Indi inspirerer til legebaseret STEAM-læring med mulighed for at designe og bygge labyrinter. Med Sphero indi udvikles evnen til kritisk tænkning, problemløsning og beregning. Lav labyrinter, løs gåder og tag kontrol over rattet. Lær kodekoncepter for begyndere og kickstart programmeringstænkning med den gratis Sphero Edu Jr-app. Opladningstid 1t 40 min. Driftstid ved fuld opladning> 1t. Maksimal hastighed ~ 1,6 m/s og rækkevidde bluetooth 10 m. Indbygget farvesensor.
  864,00 kr.
 • littleBits STEAM+ Class Pack - 10 Kits - 30 Students

  littleBits STEAM+ Class Pack - 10 Kits - 30 Students

  Varenr.: 130898
  STEAM-baseret læring for hele klassen. Introducer blokprogrammering eller JavaScript-programmering. Kompatibel med Fuse-appen, hvor eleverne kan programmere deres opfindelser i littleBits og simulere kredse.
  31.995,00 kr.
 • littleBits Pro Library Storage (Wall Storage)

  littleBits Pro Library Storage (Wall Storage)

  Varenr.: 130896
  Opbevar littleBits sikkert. Indhold: 5 vægpaneler 45,72x48,26 cm, 60 små plastkasser 14x10x7,6 cm og 20 store plastkasser 19x10x7,6 cm.
  2.279,00 kr.
 • littleBits STEAM+ (1 Kit)

  littleBits STEAM+ (1 Kit)

  Varenr.: 130899
  Brugervenlig littleBits STEAM + Kit, som er kompatibel med Fuse-appen, hvor eleverne kan programmere i littleBits og simulere kredse.
  3.500,00 kr.
 • littleBits RVR Topper

  littleBits RVR Topper

  Varenr.: 130883
  Et sæt som integrerer enkel programmering gennem RVR med littleBits designevne. Udforsk STEAM-baseret læring gennem Sphero Edu og littleBits Classroom lektionsplaner, aktiviteter og udfordringer.
  1.070,00 kr.
 • littleBits Educator starter kit

  littleBits Educator starter kit

  Varenr.: 121912
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  799,00 kr.
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Varenr.: 56864
  littleBits STEAM Student Set kræver ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Ved at engagere eleverne i opfindelsesbaseret læring udvikler de evner som problemløsning, kreativ tankegang og samarbejde. Der medfølger en opfindelsesguide, og på internetteet kan du finde flere tips og idéer. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og kan genbruges. Indeholder: 19 stk. elektroniske byggeblokke, USB-adapter og USB-kabel, 9V-batteri og kabel, hjul, skruer, skruetrækker, fæste til servomotor, magnetisk fæste med velcro, velcrobånd, mekanisk arm og monteringsplader. Fra 7 år.
  2.295,00 kr.
 • littleBits Code Kit

  littleBits Code Kit

  Varenr.: 56865
  littleBits er letanvendelige elektroniske byggeklodser, der giver en unik mulighed for at skabe både store og små opfindelser. Med littleBits Code Kit introduceres børn og unge for enklere programmering gennem noget, de elsker – at spille og finde på spil og opfindelser af nye ting og kombinere elektronikkonstruktion med enkel grafisk blokprogrammering. Der kræves ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og genanvendelige. Fra 7 år.
  2.399,00 kr.
 • Sphero Mini Activity EDU Pack - 16 Units

  Sphero Mini Activity EDU Pack - 16 Units

  Varenr.: 130882
  Sphero Mini Activity EDU-pack har alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Spil med Sphero Play-appen eller lær programmering og kod med Sphero Edu-appen.
  8.665,00 kr.
 • Sphero Mini Activity Kit

  Sphero Mini Activity Kit

  Varenr.: 130881
  Sphero Mini Activity Kit har alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Spil med Sphero Play-appen eller lær programmering og kod med Sphero Edu-appen. Robotten betjenes med fordel på plane overflader i klasseværelset, for eksempel borde eller gulve. Med transparent hylster. Programmeres via Bluetooth. Indeholder 1 robotbold med gennemsigtig skal med beskyttelse, 15 aktivitetskort, byggesæt med 28 dele, 6 bowlingkegler, 3 kegler og 1 USB-mikrokabel.
  689,00 kr.
 • Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Varenr.: 113432
  Med Sphero Nubby cover kan du køre din Sphero i lidt hårdere terræn. Passer perfekt, når Sphero anvendes i grus, på beton eller i vand. Farve: blå.
  145,00 kr.
 • Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Varenr.: 115129
  Med Sphero Nubby Cover kan du køre din Sphero i mere utilgængeligt terræn. Kan bruges med Sphero i grus, beton eller vand.
  145,00 kr.
 • Sphero Mini grøn

  Sphero Mini grøn

  Varenr.: 113434
  Sphero robotbold som kombinerer spænding med kodning. Kører med Sphero Mini-appen. I appens Face Drive-modus styres bolden ved hjælp af dine egne ansigtsudtryk: et smil får bolden til at rulle fremad, mens en trist mine får den til at rulle baglæns. Brug Sphero Mini som spilkontrol, eller programmér den med JavaScript og Sphero Edu-appen. Indbygget LED-lys giver en farverig effekt. Kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverede enheder med hhv. iOS 10 eller nyere og Android 5.0 eller nyere.
  319,00 kr.
 • Sphero Mini blå

  Sphero Mini blå

  Varenr.: 113440
  Sphero robotbold som kombinerer spænding med kodning. Kører med Sphero Mini-appen. I appens Face Drive-modus styres bolden ved hjælp af dine egne ansigtsudtryk: et smil får bolden til at rulle fremad, mens en trist mine får den til at rulle baglæns. Brug Sphero Mini som spilkontrol, eller programmér den med JavaScript og Sphero Edu-appen. Indbygget LED-lys giver en farverig effekt. Kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverede enheder med hhv. iOS 10 eller nyere og Android 5.0 eller nyere.
  319,00 kr.
 • Sphero Chariot

  Sphero Chariot

  Varenr.: 113437
  Sæt din robot i førersædet med Sphero Chariot! Byg legoklodser på, lad robotten tage ting med sig, eller lav den bedste spionrobot ved at lægge en telefon i specialholderen. Specifikationer: Vægt 210 g. Kompatibel med Sphero, Sphero 2.0, SPRK, SPRK + og Bolt.
  139,00 kr.
 • Sphero BOLT

  Sphero BOLT

  Varenr.: 113444
  Få din rabat - ring 70 20 60 80
  1.375,00 kr.
 • Sphero BOLT PowerPack

  Sphero BOLT PowerPack

  Varenr.: 113446
  15 Sphero Bolt-robotter med bærbar taske til oplading og lagring. Med en taske som har et integreret kølesystem, oplades robotterne sikkert fra samme sted. Indhold: • Taske med opladefunktion og lagring • 15 Sphero Bolt-robotter • 15 gradeskiver • 15 gennemsigtige turboskaller • 15 taperuller • 124 klistermærker • Sphero Edu-app tilgængelig for download på iOS, Android, Kindle, Mac, Windows og Chrome • Sphero Play-app tilgængelig for download på iOS og Android • Swift Playgrounds-app tilgængelig for download på iOS. Fungerer med Sphero Arcade og Sphero Mall legepladser.
  20.995,00 kr.
 • Sphero RVR

  Sphero RVR

  Varenr.: 121907
  RVR er klar til at køre i alle terræner. Byg, kod og kør! Brug Sphero Edu-appen til at programmere med Draw & Drive, Scratch eller JavaScript. RVR har farve- og lyssensor, IR, magnetometer, akselerometer og gyroskop. Den tilpasningsbare byggeplade er kompatibel med blandt andet Raspberry Pi, Arduino og micro: bit. Stærkt, opladeligt batteri. Indhold: robot, aftagelig dækselplade med hurtigudløserknap, opladeligt batteri, USB-kabel 5V 2.1A USB-A.
  1.995,00 kr.
 • Sphero RVR+ 6-pak

  Sphero RVR+ 6-pak

  Varenr.: 139015
  RVR+ er en opdateret version af RVR og er velegnet til mellemtrinnet, gymnasiet samt Makerspace-lokaler. Den programmerbare robot kan køres direkte ud af kassen og er udstyret med forskellige sensorer, der kan tilpasses brugerens ønsker. Sværhedsgraden for RVR+ spænder fra begyndere til mere avancerede programmeringsfærdigheder. Eleverne lærer kodningsfærdigheder og grundlæggende datalogi med den gratis Sphero Edu-app. Der er også mulighed for at avancere i niveau med Public Sphero SDK, for programmeringsmuligheder med Python samt tilslutning af tredjeparts hardware.
  9.995,00 kr.
 • Sphero RVR+

  Sphero RVR+

  Varenr.: 138744
  RVR+ er en opdateret version af RVR og egner sig til mellemtrinnet, gymnasiet og Makerspace-områder. Den programmerbare robot kan køres direkte fra æsken og er udstyret med en række forskellige sensorer, der kan tilpasses brugerens ønsker. Sværhedsgraden for RVR+ spænder fra begynder til mere avancerede programmeringsfærdigheder. Eleverne lærer kodningsfærdigheder og grundlæggende datalogi med den gratis Sphero Edu-app. Der er også mulighed for at avancere i niveau med Public Sphero SDK, for programmeringsmuligheder med Python samt tilslutning af tredjeparts hardware.
  1.695,00 kr.

Kreative tips til littleBits

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.