Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Makeblock LaserBox Pro Lasercutter

  Makeblock LaserBox Pro Lasercutter

  Varenr.: 124394
  En smart printer/laserskærer som er specielt designet til undervisning og makerspaces. Med høj opløsning, vidvinkelobjektiv og AI-syn har laserprinteren mulighed for automatisk at identificere materialer og konvertere tegninger til konkrete objekter. Udvalgte funktioner: automatisk medieidentifikation, automatisk parameterprogrammering, autofokus, intelligent billedudtræk og forhåndsvisning af udskriftstid. Sikker og miljøvenlig, da den sætter udskrivning på pause, når låget åbnes, og indeholder filtrering/rensning af røg, flere advarselssystemer og sikkerhedscertificering. Kompatibel med MAC og Windows. Se PDF for yderligere specifikationer.
  39.995,00 kr.
 • Makeblock LaserBox Pro træplader

  Makeblock LaserBox Pro træplader

  Varenr.: 124431
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Hver træplade er belagt med selvklæbende papir for at forenkle udskriftsprocessen og forhindre, at kanterne bliver gule under udskrivningen. Pladerne har desuden stregkoder, så printeren hurtigt og nemt kan identificere materialet. Behandlet til at modstå vand og korrosion samt forhindre revner.
  978,00 kr.
 • Makeblock LaserBox Pro Filter

  Makeblock LaserBox Pro Filter

  Varenr.: 124435
  Tilbehør til Makeblock Laserbox Pro. HEPA kompositfilter består af 4 lag: bomuldsforfilter, der fjerner store støvpartikler, finmaskede absorptionsfiltre, der fjerner små partikler, aktivt kulfilter, der absorberer store molekylære organiske gasser (f.eks. butangas, svovlbrinte og andre lugte) og HEPA filter som består af et finmasket net af fibre med små huller.
  1.425,00 kr.
 • Makeblock LaserBox Pro pap

  Makeblock LaserBox Pro pap

  Varenr.: 124434
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Papstykker til laserskæring og lasergravering.
  225,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.