Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Lasercuttere

 • Makeblock Xtool M1 inkl. luftrenser

  Makeblock Xtool M1 inkl. luftrenser

  Varenr.: 142503
  xTool M1 er en laserskærer, lasergraver og knivskærer integreret i én maskine, der er sikker og nem at bruge. 2 teknikker, laser og kniv, er knyttet sammen for øget kreativitet. xTool M1 har brugervenlig software, der er kompatibel med computere, bærbare computere, tablets og smartphones (Windows/macOS/Android/iOS) samt visuelt assisteret betjening med et 16 MP vidvinkelkamera. Man kan arbejde med en række forskellige materialer, f.eks. rustfrit stål, akryl, pap og marmor. Indhold: 1 værktøjsmaskine 10 W, basismaterialepakke, skæremåtte (blå) med let greb, skæremåtte (lyserød) med stærkt greb, 5 udskiftningsknive 45°, 1 udstødningsrørssæt, 1 xTool-røgrenser og 1 filterudskiftningssæt (inde i renseren). Mål: 420x250x410 mm. Vægt: 14 kg.
  13.500,00 kr.
 • Makeblock xTool P2 laserskærer m/luftrenser

  Makeblock xTool P2 laserskærer m/luftrenser

  Varenr.: 142507
  En kraftfuld stationær laserskærer, der er sikker og nem at bruge. En intelligent printer specielt designet til uddannelse og kreativitet. Med høj opløsning, bredt synsfelt og AI-vision har laserskriveren evnen til automatisk at identificere materialer og omsætte tegninger til konkrete genstande. Laserskæreren er udstyret med et smart kamera til materialeidentifikation, som også kan registrere buede objekter til gravering, og en panoramakamera for at få overblik over hele arbejdsområdet. Laserskæreren har et gennemsigtigt beskyttelsesdække med tonet glas, integreret ventilator til udblæsning og automatisk lås for dækslet under drift. Pakken indeholder luftrenser med tre forskellige HEPA-filtre: forfilter til at fange større partikler, mellemfilter til at filtrere skadelige partikler ned til 0,3 µm og hovedfilter til at fjerne skadelige gasser og ubehagelige lugte. Destilleret vand (batterivand) medfølger ikke. Frostvæske medfølger. Pakken indeholder også et lille udvalg af materialer i træ, bølgepap og akrylplast for at komme i gang. Maksimal skæredybde 18 mm. Højeste gravering hastighed 600 mm/s. Arbejdsområde 600x308 mm. Maskinens mål er 100x63,9x26,8 cm. Instruktioner medfølger.
  39.995,00 kr.
 • Makeblock xTool P2 laserskærer

  Makeblock xTool P2 laserskærer

  Varenr.: 142504
  En kraftfuld stationær laserskærer, der er sikker og nem at bruge. En smartprinter specielt designet til uddannelse og kreativitet. Med høj opløsning, bredt synsfelt og AI-vision har laserskriveren evnen til automatisk at identificere materialer og omdanne tegninger til konkrete genstande. Laserskæreren er udstyret med et smart kamera til materialeidentifikation, som også kan registrere buede objekter til gravering, samt en panoramakamera til at overskue hele arbejdsområdet. Laserskæreren har et gennemsigtigt beskyttelsesdæksel med tonet glas, integreret ventilator til udblæsning og automatisk sikkerhedslås for dækslet under drift. Destilleret vand (batterivand) medfølger ikke. Frostvæske medfølger. I pakken indgår også et lille udvalg af materialer i træ, bølgepap og akrylplast for at komme i gang. Maksimal skæredybde 18 mm. Højeste gravering hastighed 600 mm/s. Arbejdsområde 600x308 mm. Målene på maskinen er 100×63,9×26,8 cm. Instruktioner medfølger.
  35.595,00 kr.
 • Makeblock xTool-filter

  Makeblock xTool-filter

  Varenr.: 142505
  Ekstra filter til 142506
  1.199,00 kr.
 • Makeblock xTool luftrenser

  Makeblock xTool luftrenser

  Varenr.: 142506
  Tilbehør til artikel 142504. Tredelte filtre med forskellige egenskaber: forfiltre fanger større almindelige partikler, mellemfiltre filtrerer skadelige partikler ned til 0,3 μm og hovedfiltre, der fjerner skadelige gasser og ubehagelige lugte.
  4.995,00 kr.

Er du på jagt efter materialer til din laserskærer? Så er du kommet det rigtige sted!

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vi et bredt udvalg af materialer som træ, akryl og kork, der er velegnede til laserskæring i skolen, så du og dine elever kan omdanne jeres idéer til virkelighed. Vores materialer er omhyggeligt udvalgt for deres holdbarhed, skæreevne og alsidighed, hvilket sikrer, at jeres projekter bliver præcise og imponerende hver gang. 

Hos Lekolar fører vi mange forskellige laserkompatible materialer, herunder akrylplader, MDF, Krydsfinér & kork   

Acrylplader  

Akrylplader til skæring og gravering, Fås i en række farver og perfekt til makerspace-projekter.  

Krydsfiner (plywood).  

Poppel laserkrydsfiner fås i 3 mm tykkelser. Da Poppel har den egenskab, at det vokser hurtigt, er det bæredygtigt, har lav densitet og kan laserskæres hurtigere end andre typer krydsfiner (plywood).  

MDF  

Vores laserkvalitet MDF er EU-klasse E1, hvilket betyder lave formaldehydemissioner, produceret til FSC (Forest Stewardship Council) certificering. Lav formaldehydemission gør den velegnet til laserskæring.  

Kork  

Kork er et alsidigt og miljøvenligt produkt, det har en flot struktur og er et ’must’ for ethvert makermiljø. Kork er brandbestandigt, så kan det skæres og derefter dekoreres uden risiko for flammer.  

Tilbehør

 • Makeblock LaserBox Pro træplader

  Makeblock LaserBox Pro træplader

  Varenr.: 124431
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Hver træplade er belagt med selvklæbende papir for at forenkle udskriftsprocessen og forhindre, at kanterne bliver gule under udskrivningen. Pladerne har desuden stregkoder, så printeren hurtigt og nemt kan identificere materialet. Behandlet til at modstå vand og korrosion samt forhindre revner.
  978,00 kr.
 • Makeblock LaserBox Pro pap

  Makeblock LaserBox Pro pap

  Varenr.: 124434
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Papstykker til laserskæring og lasergravering.
  225,00 kr.
 • Plywood til laserskærer 3mm, 10 stk.

  Plywood til laserskærer 3mm, 10 stk.

  Varenr.: 143781
  10 stk/pakke. Højkvalitets krydsfinerplade lavet af poppel, især nyttig til laserskærere. Poppel har en lavere densitet end birk, hvilket gør det lettere at skære med lavere effekt på laserskæreren.
  252,00 kr.
 • Akrylplade til laserskærer, Sølv, 5 stk

  Akrylplade til laserskærer, Sølv, 5 stk

  Varenr.: 143787
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Spejllignende akrylplade, der kan bruges både indendørs og udendørs.
  429,00 kr.
 • Akrylplade til laserskærer, Hvid, 5 stk

  Akrylplade til laserskærer, Hvid, 5 stk

  Varenr.: 143789
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Hvid akrylplade med blank finish.
  144,00 kr.
 • Akrylplade til laserskærer, Transparent, 5 stk

  Akrylplade til laserskærer, Transparent, 5 stk

  Varenr.: 143790
  5 stk /pk. Tilbehør til laserskærere. Gennemsigtig akrylplade med blank finish. Lader lys komme igennem uden at farve det.
  144,00 kr.
 • Akrylplade til laserskærer, sort, 5 stk

  Akrylplade til laserskærer, sort, 5 stk

  Varenr.: 143788
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Sort akrylplade med blank finish.
  144,00 kr.
 • Akrylplade til laserskærer, 9 farver

  Akrylplade til laserskærer, 9 farver

  Varenr.: 143791
  9 stk/pk. Tilbehør til laserskærere. Akrylplade i 9 forskellige farver med blank finish.
  287,00 kr.
 • Korkplade til laserskærer, selvklæbende bagside, 1 mm, 5 stk

  Korkplade til laserskærer, selvklæbende bagside, 1 mm, 5 stk

  Varenr.: 143796
  5 stk./pk. Tilbehør til laserkutters. Korkplader med selvklæbende bagside af høj kvalitet. Bagsiden er akrylbaseret og fri for opløsningsmidler, hvilket gør dem perfekte til laserskæring.
  486,00 kr.
 • Korkplade til laserskærer, blandet 4 stk

  Korkplade til laserskærer, blandet 4 stk

  Varenr.: 143797
  4 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Stor pakke blandede korkplader til laserskærere. Indeholder 1 x 3 mm med selvklæbende bagside, 1 x 3 mm, 1 x 1 mm, 1 x 1 mm med selvklæbende bagside.
  308,00 kr.
 • Korkplader til laserskærere, 1 mm, 5 stk

  Korkplader til laserskærere, 1 mm, 5 stk

  Varenr.: 143795
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Korkplader af høj kvalitet.
  141,00 kr.
 • Korkplader til laserskærere, 3 mm, 5 stk

  Korkplader til laserskærere, 3 mm, 5 stk

  Varenr.: 143794
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Korkplader af høj kvalitet.
  187,00 kr.
 • Korkplade til laserskærer, selvklæbende bagside, 3 mm, 5 stk

  Korkplade til laserskærer, selvklæbende bagside, 3 mm, 5 stk

  Varenr.: 143793
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Korkplade med selvklæbende bagside lavet af høj kvalitet. Bagsiden er akrylbaseret og fri for opløsningsmidler, hvilket gør den perfekt til laserskæring.
  728,00 kr.
 • MDF til laserskærer, hvidtmalet, 10 stk.

  MDF til laserskærer, hvidtmalet, 10 stk.

  Varenr.: 143782
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. MDF-plade, hvor den ene side er malet og den anden side har MDF-finsh.
  86,00 kr.
 • MDF til laserskærere, Ahornfineret, 10 stk

  MDF til laserskærere, Ahornfineret, 10 stk

  Varenr.: 143786
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Højkvalitets ahornfineret MDF-plade.
  439,00 kr.
 • MDF til laserskærere, 10 stk

  MDF til laserskærere, 10 stk

  Varenr.: 143798
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Alsidig MDF-plade.
  108,00 kr.
 • MDF til laserskærere, Egefinér, 10 stk

  MDF til laserskærere, Egefinér, 10 stk

  Varenr.: 143784
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. MDF-plade i høj kvalitet i egetræsfiner.
  403,00 kr.
 • MDF til laserskærere, Valnødfinér, 10 stk

  MDF til laserskærere, Valnødfinér, 10 stk

  Varenr.: 143785
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Højkvalitets valnød fineret MDF-plade.
  519,00 kr.
 • MDF til laserskærer, sortmalet, 10 stk.

  MDF til laserskærer, sortmalet, 10 stk.

  Varenr.: 143783
  10 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. MDF-plade, hvor den ene side er malet og den anden side har MDF-finish.
  130,00 kr.
 • Gummiark til laserskærer, Grøn, 5 stk

  Gummiark til laserskærer, Grøn, 5 stk

  Varenr.: 143792
  5 stk/pakke. Tilbehør til laserskærere. Grøn gummiplade i A4-format, der er miljøvenlig og fremstillet af naturlige råvarer. Gummiet afgiver ingen skadelig gas og lugter væsentligt mindre end andre gummiprodukter ved laserskæring.
  756,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.