Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

CyberPi

CyberPi er en programmerbar mikrocomputer, som er designet til undervisning i programmering gennem forskellige programmeringssprog: blokprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den er lille men har en fuldfarveskærm og flere sensorer såsom mikrofon, accelerometer og gyroskop. CyberPi har et uafhængigt udviklet CyberOS-system med mulighed for at tilslutte et stort udvalg af moduler og sensorer. Ved at arbejde med softwaren mBlock tager CyberPi Python med ind i klasselokalet og gør det muligt for brugerne at lære AI og IoT på en enkel måde til at starte med og gør det mere avanceret, jo mere man lærer. I CyberPi Go Kittet medfølger et Pocket Shield, som giver ubegrænsede muligheder. 

Pocket Shield: Pocket Shield driver CyberPi og udvider CyberPis kapacitet. Den leveres med et genopladeligt, højpræsterende litiumionbatteri (800mAh), 2 DC-motorporte og 2 servoporte. Servoportene kan tilsluttes LED-strips samt Arduino digitale og analoge sensorer.

Type-C-kabel: Programmer eller oplad CyberPi ved at tilslutte den til en computer eller et Pocket Shield med et Type-C-kabel. CyberPi kan også programmeres trådløst via en computer eller en mobil enhed.

Makeblock CyperPi

 • CyberPi Go Kit

  CyberPi Go Kit

  Varenr.: 129127
  CyberPi er en programmerbar mikrocomputer, som er designet til undervisning i programmering gennem forskellige programmeringssprog: blokprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den er lille men har en fuldfarveskærm og flere sensorer såsom mikrofon, accelerometer og gyroskop. CyberPi har et uafhængigt udviklet CyberOS-system med mulighed for at tilslutte et stort udvalg af moduler og sensorer. Ved at arbejde med softwaren mBlock tager CyberPi Python med ind i klasselokalet og gør det muligt for brugerne at lære AI og IoT på en enkel måde til at starte med og gør det mere avanceret, jo mere man lærer. I CyberPi Go Kittet medfølger et Pocket Shield, som giver ubegrænsede muligheder. Pocket Shield: Pocket Shield driver CyberPi og udvider CyberPis kapacitet. Den leveres med et genopladeligt, højpræsterende litiumionbatteri (800mAh), 2 DC-motorporte og 2 servoporte. Servoportene kan tilsluttes LED-strips samt Arduino digitale og analoge sensorer. Type-C-kabel: Programmer eller oplad CyberPi ved at tilslutte den til en computer eller et Pocket Shield med et Type-C-kabel. CyberPi kan også programmeres trådløst via en computer eller en mobil enhed.
  749,00 kr.
 • CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

  CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

  Varenr.: 129150
  4 stk./pk. En programmerbar mikrocomputer til blokprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den har en farveskærm og flere sensorer såsom en mikrofon, accelerometer og gyroskop. CyberPi kan forbinde et stort antal moduler og sensorer. Leveres med et genopladeligt lithium-ion batteri (800 mAh), 2 DC-motorporte og 2 servoporte. Servo-portene kan tilsluttes LED-strips, digitale Arduino og analoge sensorer. Programmeret trådløst via computer eller mobil enhed. Indhold: 4 CyberPi, 4 hurtigstartmanualer (engelsk) og 4 USB-C-kabler.
  1.195,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.