Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

HaloCode

HaloCode er en lille og kompakt enkeltkortscomputer, som er programmerbar. Den har en diameter på kun 45 mm og vejer kun 10 g. Den har indbygget wi-fi, Bluetooth, mikrofon, bevægelsessensor og 12 programmerbare RGB LED-pærer for bare at nævne nogle af hovedfunktionerne. Halocode er udviklet som et pædagogisk værktøj til skolen. Den kan programmeres og også tilsluttes IoT-tilbehør, så eleverne kan arbejde med programmering, teknologi og elektricitet på en kreativ og alsidig måde. 

HaloCode programmeres i mBlock5, som bygger på blokprogrammering i Scratch 3.0. I mBlock5-editoren kan du også vælge at programmere Halocode med tekstprogrammering i Python.  

Tekniske specifikationer: Enkelkortsmikrocomputer med Xtensa 32-bit LX6 dual core-processor, frekvens 240MHz, Wifi/Bluetooth /Micro-USB.

App/software: 

mBlock 5 til PC (Win7 eller Win 10) samt MAC (macOS 10.12+)

mBlock til smartphones og tablets (Android 6.0+, IOS 10.0 +)

mBlock webversion (kræver godkendelse af browserudvidelse)

 • Makeblock HaloCode

  Makeblock HaloCode

  Varenr.: 129126
  HaloCode er en lille og kompakt enkeltkortscomputer, som er programmerbar. Den har en diameter på kun 45 mm og vejer kun 10 g. Den har indbygget wi-fi, Bluetooth, mikrofon, bevægelsessensor og 12 programmerbare RGB LED-pærer for bare at nævne nogle af hovedfunktionerne. Halocode er udviklet som et pædagogisk værktøj til skolen. Den kan programmeres og også tilsluttes IoT-tilbehør, så eleverne kan arbejde med programmering, teknologi og elektricitet på en kreativ og alsidig måde. HaloCode programmeres i mBlock5, som bygger på blokprogrammering i Scratch 3.0. I mBlock5-editoren kan du også vælge at programmere Halocode med tekstprogrammering i Python. Tekniske specifikationer: Enkelkortsmikrocomputer med Xtensa 32-bit LX6 dual core-processor, frekvens 240MHz, Wifi/Bluetooth /Micro-USB. App/software: mBlock 5 til PC (Win7 eller Win 10) samt MAC (macOS 10.12+) mBlock til smartphones og tablets (Android 6.0+, IOS 10.0 +) mBlock webversion (kræver godkendelse af browserudvidelse)
  213,00 kr.
 • Makeblock HaloCode Standard Kit

  Makeblock HaloCode Standard Kit

  Varenr.: 129125
  Halocode er en mikrocomputer til programmering og teknologi. Den programmeres i mBlock5, som er baseret på blokprogrammering i Scratch 3.0 og tekstprogrammering i Python. Specifikationer: Wifi/Bluetooth-tilkobling, Micro-USB, seril port, 12 RGB-lysdioder, bevægelsessensor, mikrofon, 4 berøringssensorer. Dimensioner: ø 4,5 cm, vægt 10 g. App / software: mBlock 5 til Win 7 eller 10 og macOS 10.12+, mBlock til Android 6.0+, IOS 10.0+ og mBlock webversion. Inkluderer: 1 Halokode, 4 kabler med krokodilleclips, 1 rem med velcro, batteriholder og USB-kabel.
  369,00 kr.
 • Makeblock AI & IoT Creator Add-on Pack

  Makeblock AI & IoT Creator Add-on Pack

  Varenr.: 129280
  Makeblock AI & IoT Creator Add-on Pack er et tillægssæt til Makeblock HaloCode (129126). Med dette sæt kan eleverne blandt andet lære om AI og IoT gennem projekter, der kan bruges i hverdagen. Indeholder 13 mBuilds elektroniske moduler og 9 tilbehørssæt, som inkluderer højttalere, motor, LED strip, LED-ring, LED-matrix, vifte, afstandssensor og genopladeligt litiumbatteri.
  1.795,00 kr.
 • Makeblock AI & IoT Education Toolkit Add-on Pack

  Makeblock AI & IoT Education Toolkit Add-on Pack

  Varenr.: 129282
  Makeblock AI & IoT Creator Add-on Pack er et tillægssæt til Makeblock HaloCode (129126). Med dette sæt kan eleverne blandt andet lære om AI og IoT gennem projekter, der kan bruges i hverdagen. Indeholder 31 mBuilds elektroniske moduler og 10 tilbehørssæt, som inkluderer højttalere, motor, LED strip, LED-ring, LED-matrix, vifte, afstandssensor, kamera, vandpumpe, fugtighedsmåler og genopladeligt litiumbatteri.
  3.659,00 kr.
 • AI & IoT Scientist Add-on Pack

  AI & IoT Scientist Add-on Pack

  Varenr.: 129281
  Add-on-sæt til Makeblock HaloCode med varenr. 129126. Eleverne lærer blandt andet om AI og IoT gennem projekter, hvor dette kan bruges i hverdagen. Indeholder 18 mBuilds elektroniske moduler og 7 tilbehørssæt med højttalere, motor, LED-strip, LED-ring, LED-matrix, vandpumpe, temperatursensor, genopladeligt litiumbatteri osv.
  1.995,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.