Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Kommer snart - HaloCode

HaloCode er en lille og kompakt enkeltkortscomputer, som er programmerbar. Den har en diameter på kun 45 mm og vejer kun 10 g. Den har indbygget wi-fi, Bluetooth, mikrofon, bevægelsessensor og 12 programmerbare RGB LED-pærer for bare at nævne nogle af hovedfunktionerne. Halocode er udviklet som et pædagogisk værktøj til skolen. Den kan programmeres og også tilsluttes IoT-tilbehør, så eleverne kan arbejde med programmering, teknologi og elektricitet på en kreativ og alsidig måde. 

HaloCode programmeres i mBlock5, som bygger på blokprogrammering i Scratch 3.0. I mBlock5-editoren kan du også vælge at programmere Halocode med tekstprogrammering i Python.  

Tekniske specifikationer: Enkelkortsmikrocomputer med Xtensa 32-bit LX6 dual core-processor, frekvens 240MHz, Wifi/Bluetooth /Micro-USB.

App/software: 

mBlock 5 til PC (Win7 eller Win 10) samt MAC (macOS 10.12+)

mBlock til smartphones og tablets (Android 6.0+, IOS 10.0 +)

mBlock webversion (kræver godkendelse af browserudvidelse)

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.